Vores klienter siger

”Intet mindre end FANTASTISK!!! For 4 år siden var jeg ude for en ulykke, hvilket har kostet mig uddannelse, varige smerter, og jeg er i dag i fleksjob. Jeg kæmpede med en advokat, som mente, der intet var at gøre, da Arbejdsskadestyrelsen i første omgang afslog min sag. Så kontaktede jeg Ditte Marie, og hun var bestemt ikke enig, så hun tog min sag og har lige vundet den. Jeg er hende DYBT taknemmelig, og jeg synes, hun er vanvittig dygtig, dybdegående og enorm sød og hjælpsom. Jeg ville aldrig tøve et sekund med at bruge hende en anden gang og kan kun varmt anbefale hende!”

Rikke Bøtcher Hahn

Rikke Bøtcher Hahn, Tranbjerg


”Hermed vil jeg gerne sende en stor tak for din assistance. Det har været en god oplevelse, som jeg ikke vil undlade at nævne, hvis talen falder på sådanne ting i fremtiden. Det var en stor lettelse for mig ikke at skulle forholde mig til og agere på disse ting. Så: Mange tak for hjælpen!!” 

Hans Winther, Odder


”Jeg vil bare sige tusind tak for hjælpen. Jeg har været rigtig glad for at kunne lægge alt fra mig, og vide at det var i gode hænder hos dig. Godt nok er du en dyr dame, men jeg er sikker på at du har været hver en krone værd 🙂 
Jeg vil til hver en tid anbefale folk i samme uheldige situation at kontakte dig. Endnu engang tak for hjælpen!”

Kristian Tangsgaard

Kristian Tangsgaard, Holstebro


”Kære Mikkel, jeg takker dig for jeres indsats og medmenneskelighed, du og jeg ved, hvis du ikke var her, kunne jeg ikke magte dem. Tak Mikkel, hav en god dag.”

Mansour Nikpey, Århus


”AFSLUTTET SAG MED STOR TILFREDSHED. Kontoen med tillid og troen på, at et andet advokatfirma ville hjælpe mig er fyldt totalt opDitte Marie Coops overtog min sag fra en såkaldt meget ankerkendt specialist i erstatninger ift piskesmæld. Nåede ikke at klage over advokaten, men fik pengene retur. Efter jeg havde følt mig som et nummer, blev jeg én firmaet kæmpede for. Jeg fik en advokat, der nærlæste speciallægeerklæringer og alt materialet, og ankede og i det hele taget bare var MIT TALERØR. TØV nu ikke kære venner, hvis I sidder i suppedasen og tænker, at man ikke bare skifter advokat. JO GØR DET NU, hvis I ikke har en medspiller i advokaten – og ham/hende der står på mål for jer. ErstatningPlus Erstatningsadvokater er engagerede professionelle mennesker – som vi aldrig kan få for mange af.”

Åse Stampe

Åse Stampe, Esbjerg


”Advokat Lone Hougaard, ErstatningPlus Erstatningsadvokater, har været en uvurderlig hjælp i min erstatningssag i forbindelse med en trafikulykke. Før jeg tog kontakt til Lone Hougaard, havde jeg modtaget afslag på hjælp fra både forsikringsselskabet og Aarhus Kommune. Efter Lone Hougaards ihærdige arbejde i de 3 år, som sagen har taget, har jeg nu fået erstatning fra forsikringsselskabet og tilkendt førtidspension af kommunen. Uden Lone Hougaards hjælp havde jeg i dag stået uden noget som helst, jeg er dybt taknemlig og vil på det varmeste anbefale ErstatningPlus, hvis du får brug for hjælp i en sag om erstatning.”

Åse Andersen, Århus


”Hej Lone Hougaard. Jeg sidder her og niver mig selv i armen for at se om jeg er vågen. Hvor er det en dejlig besked at få her inden weekenden – tak er kun et fattigt ord – men jeg er så glad for alt den støtte og hjælp jeg har modtaget i min sag.”

Johnna Engebretsen

Johnna Engebretsen, Herlev


”Må jeg med denne henvendelse udtrykke min fulde respekt og tilfredshed med din assistance i forbindelse med min ulykkeFra den første gang jeg henvendte mig til dig og gennem hele forløbet frem til sagens afslutning, har jeg oplevet en særdeles kompetent og imødekommende hjælp fra din side. Du er en venlig og vedholdende terrier, Ditte Marie. Jeg arbejder med topfolk i mit daglige arbejde. Der er langt mellem snapsene og evigheder mellem jeg letter på hatten. Det gør jeg for dig. Og for jeres udmærkede koncept hos ErstatningPlus Erstatningsadvokater. Du skal igen have tak. Jeg vil bestemt henvise til dig, når nogle i mit nære netværk og relationer må få brug for en som dig.”

Alexandra Krautwald, Hellebæk


”Kære Lone. Jeg vil sige dig tusinde TAK for din store hjælp. Du har betydet meget for mig og min familie gennem de sidste mange år. Det har altid været rart at vide vi havde dig i baggrunden, som det faste store træ, der ikke kunne rykkes ved. Du vil altid være i vores hjerter og tanker. Tak.”

Tina Christensen

Tina Christensen, Haslev


”Ditte Marie Coops er fantastisk! Ditte Marie Coops har assisteret mig helt suverænt i en meget svær forsikringssag mod GF Forsikring! God behandling og meget professionel. Hun møder én som et menneske og man føler sig velkommen. Jeg kan varmt anbefale hende!”

Simon Wada Klaris

Simon Wada Klaris, Herning


”Tak for et godt og professionelt stykke arbejde samt tak for din overbærenhed, når jeg har været utålmodig og urimelig under sagens forløb.”

Hans Nissen

Hans Nissen, Århus


”Tusind tak for din hjælp her i mit livs værste tid, som heldigvis nærmer sig sin afslutning, og som du har gjort en smule nemmere. Det er helt underligt ikke at skulle høre fra jer engang imellem mere, og alligevel er det helt vidunderligt, at mit liv nu ikke længere skal reducereres til en sag ved Arbejdsskadestyrelsen, men kan blive mit eget igen, så jeg kan begynde at finde ud af, hvordan det nu skal leves på godt og ondt. På falderebet vil jeg gerne fortælle, at princippet om at man ikke får en regning, hvis ikke man får en erstatning, synes jeg er en ualmindelig dejlig måde at drive forretning på. Og det skal du vide, at jeg støtter med glæde.”

Liselotte Dalsgaard

Liselotte Dalsgaard, Spøttrup


”Jeg er meget glad for, at jeg fandt jer på nettet, og lige fra start af følte jeg en tryghed ved den måde I arbejder på. Her tænker jeg på det med, at man kan få en gratis vurdering af sagen, inden man kaster sig ud i noget, da der jo er så mange ting, man skal have styr på. Det er også rart, at de breve og mails, som jeg har modtaget, er formuleret i et sprog, som man forstår.

Jeg vil helt sikkert bruge jer igen, hvis jeg skulle komme ud for noget lignende og selvfølelig også anbefale jer, hvis jeg hører om nogen, der har brug for hjælp. Også herfra….. mange tak for et laaaangt og godt samarbejde.”

Jesper Engstrøm

Jesper Engstrøm, Odense


Skarp og kompetent behandling af min sag. Der er ikke blevet lovet noget, der ikke er blevet holdt.

Maria Møller

Maria Møller, Odense


”Hvis det ikke havde været for dig, havde jeg aldrig fundet ud af mine rettigheder i forbindelse med ulykken. Jeg ville aldrig have fundet ud af mine rettigheder til erstatning, ens egen forsikring vil blot have sagen afsluttet hurtigst muligt, og modparten skal da nok holde sin mund.

Men her kom du som advokat indover med det forkromede overblik, hør lige her du har rettigheder i henhold til …….. osv. Så fra ingenting i erstatning ja så kender du jo selv regnestykket, det havde jeg aldrig selv hittet ud af, rigtig flot arbejde af dig.”

Poul Erik Madsen

Poul Erik Madsen, Odder


”Jeg har været meget glad og tilfreds med forløbet, jeg har tit været noget sløv til at få sendt, hvad I nu havde brug for, men jeres tålmodighed har været enestående. Ligeledes er jeg meget glad for de samtaler, vi har haft. Det har udvirket, at jeg det meste af tiden har følt mig sikker på, hvad der egentlig foregik. Dét jeg nok har været allermest begejstret for, er jeres koncept med ikke at tage honorar, før der rent faktisk kommer penge ind på sagen. Hvis ikke det havde været sådan, havde jeg på daværende tidspunkt slet ikke haft råd til at “lægge indsatsen på bordet”, for at få undersøgt, om det var muligt at få en erstatning. Et eller andet sted synes jeg, det vidner, om solidaritet med mennesker i knibe.” 

Joan Joan Haugaard Jensen, Møn


”Fantastisk hjælp. Lone Hougaard har igennem de sidste 3½ år hjulpet mig. Både med kommunen og mit forsikringsselskab. Der er ALTID hurtigt svar fra enten Lone selv, eller en af de andre. Hvis man står og mangler advokathjælp så brug endelig ErstatningPlus Erstatningsadvokaterog jeg kan varmt anbefale Lone Hougaard! Hun var guld værd i de 3½ år, jeg havde brug for hende. Kanon team. 🙂 Jeg vil også sige dig rigtig mange tak for din kæmpe store hjælp igennem de sidste par år.  Uden dig var jeg ikke kommet så langt med sagen, havde ikke vist hvad jeg skulle gøre og ikke gøre. Mange tak 🙂 I bliver helt klart anbefalet til andre som har brug for hjælp! I er guld værd i sådan en sag. ”

Katrine Knudsen

Katrine Knudsen, Brørup


”I forbindelse med et motorcykeluheld i 2012 har jeg arbejdet sammen med ErstatningPlus Erstatningsadvokater i forbindelse med en sag mod et par forsikringsselskaber, som jeg ikke kunne blive enige med omkring en erstatning for varigt mén.

ErstatningPlus Erstatningsadvokater har gjort en kæmpe forskel i min sag. Når jeg tænker på, hvad forsikringsselskaberne tilbød mig i erstatning til at starte med, og hvad erstatningen endte med at lyde på, efter at ErstatningPlus overtog sagen, så var det IKKE småbeløb, jeg var gået glip af, hvis jeg ikke havde henvendt mig til ErstatningPlus, men i stedet taget imod forsikringsselskabernes tilbud.

En af de ting som var rare i samarbejdet med ErstatningPlus er, at man har en samarbejdspartner, som har styr på tingene og står for al korrespondance med myndigheder og forsikringsselskaberne. Den dag sagen er slut, har man fået den erstatning, som man har ret til og står ikke med en fornemmelse af, at forsikringsselskabet har snydt dig.”

Stig-Hansen

Stig Hansen, Fredericia


”For lige knap et halvt år siden var jeg i vildrede i min søgen på advokat til min personskadesag fra 2013. Efter nogen tids søgning kom jeg frem til ErstatningPlus Erstatningsadvokater via nettet, og fik anskaffet en aftale med Ditte Marie Coops. Jeg har lige siden dag 1 haft en rigtig god mavefornemmelse. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg bestemt ikke på nogen måde fortryder. Så meget medfølelse, gå-på-mod og så fint et stykke arbejde – har virkelig overrasket mig positivt. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at min sag er i rigtig gode hænder, og jeg sender derfor min varmeste anbefaling!”

Marlene Christensen

Marlene Christensen, Gentofte


”Jeg er så taknemmelig og samtidig tom for ord. Jeg er så absolut ikke vant til at blive behandlet så pænt og forståeligt. Du er et stort menneske og jeg håber for dig og dit firma alt mulig medgang og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at udbrede den medmenneskelighed, du har udvist mig og min kone.

Steffen Nielsen

Steffen Nielsen, Kalundborg


“Fremragende! Kan helt tilslutte mig den positive oplevelse af ErstatningPlus Erstatningsadvokater. Vi har haft Mikkel Bruun Larsen til at repræsentere min sag, omhandlende en erstatning for tandskade. Dybt professionelle og med et godt resultat. Brug dem endelig!”

Rikke Meilbøg, Hedehusene


Jeg har været meget tryg ved og glad for samarbejdet med dig og vil sige dig en meget stor tak for den hjælp, du har ydet. Mit frustrationsniveau er blevet meget normaliseret af, at jeg trygt har kunnet overlade erstatningssagen til dig, og jeg synes, det er fantastiske resultater, du er nået frem til. Det er et godt plaster på alle skavankerne, at jeg ikke samtidig skal have økonomiske vanskeligheder, men derimod kan se nogle andre fordele ved livet.”

Lissi Larsen, Skals


Advokaten har virkelig kæmpet for mine sager sammen med resten af kontoret. Til at starte med fik jeg tilkendt 5 % varigt mén, men den afgørelse blev ændret til 20 % varigt mén. Det siger lidt om det. Derudover blev der tillige fastsat et tab af erhvervsevne på 65 %. 

 Det har været hele kampen værd. Jeg sidder og tænker, at sæt jeg havde valgt 3F’s rådgivning i forbindelse med mine sager. Så min opfordring er: Vær ikke i tvivl, søg ErstatningPlus Erstatningsadvokater for hjælp! Man kan ikke få bedre hjælp. Jeg har fået så meget hjælp, støtte samt rådgivning i forbindelse med mine sager. De har været der 200 % for mig hele vejen rundt. Så tusind tak for jeres hjælp i forbindelse med mine sager. ”

Gitte Zimmer

Gitte Zimmer, Løgstør